Skötsel för företag

Driver du ett företag där ni kanske inte har tillgång eller tid med att sköta om era företagsbilar? Kanske vill ni kunna ge era anställda möjligheten att få bilen skött som tack för dom jobbar och står i? Jag erbjuder med fast månadspris några olika tjänster som går att bygga paket med för att erbjuda ditt företag den hjälpen som fordonen behöver. Tvätt, tvätt städ, polering, vaxning, städning och hjulskiften. Mitt mål som firma är att kunna hålla erat fordon i det skick som behövs för att lyfta fram erat företag när ni tillexempel är ute för att besöka kund eller underlätta för anställda så dom kan åka hem i en ren bil. Är det någon mer tjänst som ni undrar över som ni saknar tveka inte på att kontakta mig! Inom snar framtid kommer lackering och plåtjobb att kunna erbjudas samt däckservice och däckhotell!

Tvätt

Nogrann tvätt på fordonet på utsidan samt dörrgångar med Alkalisk avfettning, kallavfettning, flygrostlösare, schamponering och torkning.

Polering/Vaxning

Polering vid tillexempel skada eller att ni som företag bara vill få eran bil/bilar att se bättre ut och kanske spara den längre. Vaxning sker i samband och vill ni även gå steget längre och lägga en keramisk lackförsegling så löser jag även det.

Tvätt städ/överysn

Nogrann tvätt på fordonet på utsidan samt dörrgångar med Alkalisk avfettning, kallavfettning, flygrostlösare, schamponering och torkning. Motortvätt görs i samband. Insidan städas ordentlig med dammsugning och urtorkning samt fönsterputsning av fordonet. Mattorna rengörs och torkas. Vid översyn utförs en enklare tvätt och städ fast man lägger krutet där det mer behövs. Perfekt för en bil som inte är jättesmutsig.

Däcktjänster

Behöver ditt företag hjälp med hjulskifte på era bilar eller däckservice så som montering och balansering eller lagning av punktering? Jag löser allt detta!

Omdömen

Mellansvenska Industriprodukter AB

Vill starkt rekommendera RJ-Rekond om ni behöver blanka upp era bilar! Mycket nöjd med resultatet både in o utvändig. – Fredrik Gustafsson VD

Automationsteknik i Tibro AB

Under hösten 2022 började Robert ta hand om tvätt av våra service-bilar. Han erbjuder högklassig service där han kommer och hämtar bilarna hos oss och ställer tillbaka dem rena och fina. Han har även städat våra bilar invändigt och våt-tvättat säten med kanonresultat. Vi är supernöjda och rekommenderar Robert! – Johanna Aksell VD

Låter detta intressant?

%d bloggare gillar detta: