Skötsel för företag

Driver du ett företag där ni kanske inte har tillgång eller tid med att sköta om era företagsbilar? Kanske vill ni kunna ge era anställda möjligheten att få bilen skött som tack för dom jobbar och står i? Jag erbjuder med fast månadspris några olika tjänster som går att bygga paket med för att erbjuda ditt företag den hjälpen som fordonen behöver. Tvätt, tvätt städ, polering, vaxning, städning och hjulskiften. Mitt mål som firma är att kunna hålla erat fordon i det skick som behövs för att lyfta fram erat företag när ni tillexempel är ute för att besöka kund eller underlätta för anställda så dom kan åka hem i en ren bil. Är det någon mer tjänst som ni undrar över som ni saknar tveka inte på att kontakta mig! Inom snar framtid kommer lackering och plåtjobb att kunna erbjudas samt däckservice och däckhotell!

Tvätt

Nogrann tvätt på fordonet på utsidan samt dörrgångar med Alkalisk avfettning, kallavfettning, flygrostlösare, schamponering och torkning.

Polering/Vaxning

Polering vid tillexempel skada eller att ni som företag bara vill få eran bil/bilar att se bättre ut och kanske spara den längre. Vaxning sker i samband och vill ni även gå steget längre och lägga en keramisk lackförsegling så löser jag även det.

Tvätt städ/överysn

Nogrann tvätt på fordonet på utsidan samt dörrgångar med Alkalisk avfettning, kallavfettning, flygrostlösare, schamponering och torkning. Motortvätt görs i samband. Insidan städas ordentlig med dammsugning och urtorkning samt fönsterputsning av fordonet. Mattorna rengörs och torkas. Vid översyn utförs en enklare tvätt och städ fast man lägger krutet där det mer behövs. Perfekt för en bil som inte är jättesmutsig.

Hjulskifte

Hjulskifte vid vinter eller sommarsäsong.

Omdömen

Mellansvenska Industriprodukter AB

Vill starkt rekommendera RJ-Rekond om ni behöver blanka upp era bilar! Mycket nöjd med resultatet både in o utvändig. – Fredrik Gustafsson VD

Låter detta intressant?

%d bloggare gillar detta: