Samarbetspartners

Jag har sen starten av mitt intresse för rekond använt mig av Angelwax produkter som jag trivs med och tycker är det bästa att jobba med för att leverera det resultatet jag vill levererar till dig som kund!

Jag har sen starten av mitt intresse för rekond använt mig av Carcareproducts som leverantör av Angelwax samt deras egna produkter som jag trivs med och tycker är det bästa att jobba med för att leverera det resultatet jag vill levererar till dig som kund!

För att leverera en komplett lösning för ditt fordon har jag valt att samarbeta med Ep Autobody som löser allt från lätta bucklor till en ramsne framvagn och rostlagning!

För att leverera en komplett lösning för ditt fordon har jag valt att samarbeta med Bobs Custom Car&Paint som löser lackeringen efter att min andra partner lagat plåten. Med en smidig vägg i vägg lösning löser Bobs Custom och Ep Autobody det mesta!

Sedan starten av firman 2020 har jag tagit hjälp av MSIP med allt från verktyg till arbetskläder och snöröjning. Fredrik med sina anställda löser allt fort och effektivt!

%d bloggare gillar detta: